On ollut aika kuolettavan tylsää olla polvi paketissa. Ei voi tehdä mitään eikä voi juosta eikä pyöräillä eikä paimentaa eikä mitään plääh. Toivottavasti tilanne paranisi mahdollisimman pian tai menetän hermoni.

Koiria ollaan liikutettu muiden toimesta. Itse olen sitten uittanut ja viikonloppuna lenkitettiin mönkijällä kun oltiin Kuusamossa reissussa. Kellyn kanssa ollaan otettu myös agilitya niin että sen on pitänyt irrota palkalle. Hyvin on tehnyt Keevy hommia. Se on hiton nopea ja jos sen vaan saisi keskittymään töihin niin siitä tulee kyllä huisin hyvä. Toisten koirien putkirallien katsominen on vielä vaikeaa mutta kokoajan se keskittyy kuitenni paremmin. Ascan agilitykisoissa me oltiin jo aika nätisti katsomossa ;)

keevy-normal.jpg

Kelly on myös ehkä hitusen kaunistunut ja saanut lihasta ympärilleen. Jospa tuosta honkkelista vielä joskus tulisi jotain ;)

Muiden otusten kanssa ei olla paljoa tehty. Lilli kävi siirtämässä Simpan kanssa lampaat yhdesti ja huomenna ajattelin aloittaa kepin kanssa paimennuksen, lampaat kun on jälleen siirrettävä uudelle ruoholle syömään. Eipähän tule itsellä hötkyiltyä kun ei pääse kovinkaan lujaa etenemään ;)

lillinauraa-normal.jpg

Lilli on pudottanut kaikki karvansa ja on jokseenkin karsean näköinen. Silti se näyttää kuvissa hyvältä ja turkkikin kiiltää. Katsoin jotain vanhaa videota missä sillä oli iso talviturkki ja se näytti kauhean lihavalta. Paino taitaa kuitenkin olla ihan sama kuin nytkin. Lillin ilmoitin agilityvalmennukseen talveksi. Toivotaan nyt että tämä kinttu paranisi että pääsisimme joskus taas agilityn pariin. Samoin Empulla olisi vielä petrattavaa monessakin asiassa ennenkuin taas kisoja katselemme. Seuraava tavoite voisi olla AD-koe molemmille ausseille. Jos nyt jaksan lähtä Vaasaan asti pyöräilemään, katsotaan ;) Ja toki olisi hyvä treenatakkin pyöräilyä ennen koetta, Lilli ainakin on niin hullu pyörän kanssa että se pitäisi saada rauhalliseen tempoon jo heti alkumatkasta lähtien. Emma taasen osaa körötellä tasaista vauhtia paremmin.

emmam%C3%A4rk%C3%A4-normal.jpg

Uinti on nyt se laji mitä polvivammainen+hullut koirat harrastavat hetkisen ;)