Lauantaina käytiin liitämässä parin startin verran OKK:lla. Ensimmäisellä radalla kiirehdin valssille ja koira lähti mukaan kiirehtimään ja siitä sitten kielto. Esteen korjauksen jälkeen jäin vaan jotain tönöttämään ja myös kepeille sitten kielto. Eli 10vp. Yliaikaaki tuli kun tehtiin kaksi ylimääräistä lenkuraa siellä haihattelemassa kieltoja tehdessä. Lilli oli kuitenki mukava, villi ja meni sinne mihin ohjasikin, eli virheet oli ihan meikäläisen mokia.

Toisella radalla lähdin kääntymään liian äkäsesti koiran ollessa ilmassa, joten siitä sitten rima alas. Muuten ihan hyvä rata. Pitäisi vaan lopettaa noiden valssien tunkeminen jokapaikkaan kun tulee aina niin kiire. Viisainta olisi vaan tykittää täysiä ja unohtaa koko valssit jos on mahdollista ohjata jotenkin muuten. Tuloksena siis 5 ja hyvin pysyttiin ajassakin. Tosi tiukat ajat oli kyllä tällä tuomarilla.

Lilli teki myös kepposet ja tuli ulos boksistaan, se kun ilmeisesti oli mennyt rikki. Pyöröoven eteen oli tyttö mennyt töröttään ja onneksi joku sitten tunnisti että on mun koira ja huuteli meikäläiselle. Itse seisoin siinä jossain 5m päässä, enkä huomannut koko juttua. Jenni sitten urhoollisesti vahti Lilliä kun olin kävelemässä radat ettei se uudestaan karkaisi. Emppu kävi myös turistina kisoissa. Emmaa ei haitannut pyöröovi ja ilmanpainehalli tai mikään mukaan vaan päjötti kisoissa kuin vanhatekijä. Kovasti hän sai rapsutuksia niin tutuilta kuin tuntemattomilta :)

Ensiviikolla meillä on ohjelmassa agia, tokoa, nätöä ja toivottavasti myös hakua :) Toki käydään törttöilemässä lampaidenkin kanssa aina kun vaan keritään.