Niin. Eli semmoisessa lämmitetyssä jättikokoisessa pallossa olisi kätevä verkata ennen agilitytreenejä. Tänään yritimme lenkkeillä ennen treenejä mutta helekutti kun naama jäätyi ja ripset huurtui niin että meinasi silmät jäätyä kiinni. Ellua ja Lullua ei pakkanen haitannut. Lilliä ketutti kun sillä oli kaksi takkia päällekkäin ja se möyri ja kieriskeli lumessa kuin myyrä. Siirryimme kuitenkin hallin puolelle verkkaamaan koska puoli tuntia ulkona olisi ollut meikäläisten naamoille liikaa.

Treeneissä teemana olivat kontaktit. Menimme pitkää rataa ja katsastelimme miltä näyttää. Lilli veti hyvin kaikki kontaktit, ei virheitä. Itse tietysti kämmäilin parissa kohtaa, mutta Lilli peesaa aina minua ja korjailee tilanteita. Elli taas oli vähän ulalla, "ohjaa sää siellä jossain niin mie meen näitä esteitä tralalalallaa" eli ei tänään ihan puhuttu Ellin kanssa samaa kieltä. En vaan osaa rytmittää koiraa mikä on paljon minun takana ja hakee esteitä niin itsenäisesti ettei meikäläisen ohjaukset ole tarpeeksi täpäköitä. Kontakteissa oli myös vähän säätöä, Elli kyllä pysähtyy muttei aina ihan oikeaan paikkaan. Varmaan menee aika loistavasti nämä viikonlopun kisat Ellukan kanssa, huups. Lillin kanssa sentään toivoa on, ellen itse sössi jotain niin Lilli kyllä vetää vaikka ja mitenpäin.

Loppuverkkojen aikaan oli onneksi jo sää hieman lämmennyt joten pystyimme kävelemään hieman paremmin ilman jäätymisen riskiä. Sitten ajelimmekin tallille missä odotti jäätynyt vesisäiliö ja tyhjentynyt kottikärryn rengas. Illalla myös käynnistelin autoa usean tovin ajan ennenkuin se suostui jälleen yhteistyöhön. Voi miten ihanaa tämä pakkanen onkaan. Empulle varasin rokotusajan akuuttiin, sinne hän pääsee sitten pentukerhoonkin riekkumaan, jee!

Voisko olla jo kesä niin me voitas Viken kanssa taas köllötellä pellolla?