Nyt kun kerran päästiin kirjoittamisen makuun niin laitellaanpas nämä sitten tännekkin julki että olisi sitten pakko taas jotain treenailla. Viime vuonna taisin tavoitella Lillukalle hyviä terveystuloksia ja paria näytelmätulosta. Ne myö saatiinkin ja sen lisäksi kisattiin tokoa virallisissa ja agilitya epiksissä. Nuoren koiran kanssa kun ei mielestäni kannata liiaksi hötkyillä. Mutta tässäpä sitten tavoitteet:

Lilli

Toko: TK2, ja sitten pitäisi varmaan alkaa harjoittelemaan voittajan ja evl:n liikkeitä joskus että saadaan Nynnerölle TVA titteli ennen kun se täyttää 12 vuotta. Onneksi on vielä monta vuotta aikaa treenata ;)

Agility: Mahdollisimman paljon nollia. Tässäkin lajissa on tavoitteet korkealla mutta mahdollisimman vähillä starteille me yritetään niitä nollia saada. Onneksi on koutsit apuna :)

PK: BH-koe voitaisiin käydä. Muuten vaan treenataan hakua ja jälkeä omaksi iloksi. Kisataan sitten joskus jos ollaan valmiita/intoa piisaa.

Paimennus: kisataan ja yritetään saada titteleitä plakkariin! Toki leireillään ihanissa Kuttukuun tunnelmissa ja kotona yritetään saada omat elukat kuoseihin ;)

 

Ruuti

Ruudinkeksijä aikoo tulla meille taas majailemaan joten sen kanssa voitaisiin yrittää kisata tokoa ja jos ollaan hurjia niin voitaisiin mennä myös BH-kokeeseen. Ruutin kanssa voitaisiin myös jäljestää ja koklailla hakua.

 

Pikku Emma

Tulevan pennelin kanssa ei oteta muuta tavoitteita kuin opetella elämistä. Toki voisimme jossain ihanissa pentu/junnunäytelmissä pyörähtää ja mätsäreissä ja kaikenmaailman kissanristiäisissä. Sitten mietitään oisko pennusta potkua viesti koiraksi. Jälkeä nyt ainaskin opetellaan ja hakuporukkaa käydään kiusaamassa. Sitten tutustellaan lampaisiin ja harjoitellaan pentuagiliitoa. Lilli tietysti mahdollisimman nopsaa AVAksi niin saadaan sitten uusi riiviö agikentille ;) Tokoa yritetään olla harrastamatta koska se on niin kauheaa hihi.