Tänään vietimme päivän mätsärissä. Mukana oli Lilli, Ruuti, whippet Sinna ja kk. mäyräkoira Ani joten hauskannäköinen puudelisakki hehhee. Kävimme lenkkeilemässä ennen kehien alkua kun odotteluaikaa oli melkosen runsaasti. Sinä hulinassa Lilli oli ihan jäätyneen kuolan peitossa. Noh, jotenkin saimme sen sitten harjattua puhtaaksi ja kuivaksi ennen kehää.

Ekana kehään menivät Sinna ja Ani, molemmat esiintyvät ihan loistavasti ja saivat punaiset nauhat. Loppukehässä Ani sijoittui toiseksi. Siinäpä sen kyllä näkee että tätä kaksikkoa on treenattu ;) Sitten menin Lillin kanssa kehään. Lilli seisoi ja liikkui ihan näppärästi, hampaat näytti sievästi mutta se oli hänestä hyvin outoa kun häntäkin kopeloitiin ja sitten vähän kiemurreltiin ja ihmeteltiin siinä. Eli kovasti tarvimme vielä reeniä että kehäkäyttäytyminen olisi kaunista myös silloin kun koiraa kopeloidaan. Ei ole kovin tyylikäs semmoinen hyrräkoira :) Vaidoin lennosta sitten Ruutin ja Ruttunenkin esiintyi ihan kelvosti. Ruutia pitäisi totutella siihen että kun jalkoja asetellaan ei saisi siitä sitten liikuskella. Hampaiden näyttämisessä pitäisi pää pitää suorassa edelleen. Juokseminen meni ihan mukavasti, tosin tiedän että Ruuti pystyisi parempaankin, ei vain keretty saada hyvää tatsia niin lyhkäisessä ajassa. Ruuti sai sinisen nauha ja loppukehässä meillä meni esiintyminen jo paremmin. Ukkeli liikkui paremmin, seisoi paremmin ja ei välittänyt mitään vaikka samassa kehässä oli varmaan 30 koiraa ja osa niistä hieman rähisi toisilleen. Kun palkintoja alettiin jakaa Ruuti innostui "hahaa kassikaupalla ruokaa mulle jeeee" ja ei oikein enää malttanut seistä paikoillaan. Sijoituimme sitten kolmanneksi. Lilli liikkui myös loppukehässään oikein mukavasti ja oli hyvin tilaa kun menin ryhmämme ensimmäisenä, emme kuitenkaan sijoittuneet.

Mukava päivä oli auringonpaisteessa hengailla koirien kanssa ja tuttujakin näkyi olevan paljon liikenteessä. Ja meidän koirakoplalla oli kanssa oikein kivaa telmiä keskenään. Lilli ei kyllä nyt hermoillut hulinassa ollenkaan vaan oli oikein reippain mielin liikenteessä.  Joten eipä kun ens viikolla uudestaan mätsäröimään, jospa tämä tästä.