Viikonloppuna kävimme Kajaanissa näyttelyissä. Mukana Pikipaimenen Sata Salamaa, Pp Sotakoira ja Pp Syypää sun hymyyn. Pennut esiintyivät pentuluokassa ja saivat hyvät arvostelut. Mutta eniten olin mielissäni siitä kun ne oli kuplahallissa hirviän reippaina eivätkä pelänneet mitään. Niillä oli oikein lysti reissu. Tuomarikin oli oikein mukava. Vaikken hirveä näytelmien ystävä ole niin mukavahan se oli olla reissunpäällä reippaiden pentujen ja niiden ihanien omistajien kanssa :)

Rudin näyttelyarvostelu tässä: Erinomaiset rungon mittasuhteet. Selkeä sukupuolileima. Kallo-osassa vielä pyöreyttä. Kauniit silmät. Ilmeikkään korvat Oikea purenta. Hyvä kaula. Hyvin kehittynyt rintakehä. Riittävän tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu sujuvalla askeleella. Hyvä häntä. Hieman laineikas karvapeite. Kaunis väri. Ja tuloksena pentuluokan kakkonen ja KP. Kyllä nyt ollaan uramme huipulla ;)

rudiruusuke-normal.jpg

Rudi oli kyllä hirveän reippaana ja esiintyi kuin vanha tekijä. Kyllä mätsärissä ja nätössä käynti kannatti. Aussiethan ei mitään typeriä ole, ne oppii heti mitä pitää tehdä ;) Laittelen Rallin ja Brunonkin arvostelun, kunhan omistajat laittaa ne meikäläiselle.

Muutakin ollaan puuhattu, treenattu ollaan. Niin koiria kuin itseänikin ;) Helmikuussa olisi ohjelmassa agilitykisoja ja poropaimennusta. Saattaa olla että lähetän Empun ja Lillin lainaohjaajan kera agikisoihin ja lähden Kellyn kanssa poropaimeneen. Mitähän siitäkin tulee :D Toivottavasti Keevy ei kuole... Kellykin on ollut aika pätevä pikku treenaaja. Sekin on niin fiksu että keskittyessään oppii kyllä ihan salamana kaiken.

                                    Muuten ollaan vain nautittu elämästä. Koirat on <3

316053_283850398310073_100000553449735_1

ps. Hyvät paimennuskelit senkun jatkuu! Ei haittaa mua lainkaan jos ei tulisi metrikaupalla lunta ;)