Lilli on nyt kotiutunut ja hienosti on tytöllä mennyt. Todella siisti pentu, osaa hienosti tehdä tarpeensa ulos, nämä ensimmäiset kaksi päivää on kyllä ollut aivan super siisti penska. Kylässä on käyty siskojeni luona pentua näyttämässä ja autolla ollaan ajeltu. Lilli kyllä tykkää jo autoilusta, yrittää itse loikata autoon, vaikkei se sinne vielä ylläkkään. Boksissa se vaan nukkuu eikä kitise. Sisun kanssa kun lähdemme lenkille niin silloin pääsee tytöllä itku, ois niin kiva lähtä mukaan.

Päivällä Sisu on leikittänyt penskaa leluillaan, mutta illalla se on jokseenkin kärttyisä kun se tykkää nukkua sohvan/sängyn alla. Ei nääs ole kovin kivaa Sisusta jos tullaan pomppimaan niskaan kesken unien. Viime yönä alkoi hurja riehunta klo. 03 joten menimme suosiolla eri huoneeseen että Sisu saa nukkua rauhassa. Tänään Lilli on yrittänyt komenella Sisua ja haukkunut sille hurjasti jos se ei anna jotain lelua Lillille. Muutenkin ovat juosseet kahdestaan ympäri taloa hurjaa rinkiä. Rakkaalle lapselle on tullut jo monta uutta nimeäkin: Mutteri, Mönkijä, Lillukka, Mato jne. Kovasti olen kuitenkin yrittänyt käyttää Lilliä kun kutsun luokse. Osaa se jo istuakkin! Kun minulla on joku lelu ja sanon istu, Lilli osaa istua ja saa lelun itselleen. Aika kätevä tyttö! Myös ruoka on maittanut tosi hyvin, lihaa olen laittanut välillä pikkunokareen nappuloitten sekaan ja hyvin se mättää ruokansa. Silloin kun ruuat on likoamassa se haistelee ilmaa ja kun hoksaa missä kohtaa ruuat on se seisoo kahdella jalalla ja tähyilee ruokia. Muutenkin se on kova haistelemaan maata ja nuuskuttelemaan, voisi olla jälkikoiran ainesta ;)

Illalla olisi tarkoitus mennä Sisun kanssa agireeneihin haukiputaalle. Eilen kävimme yksikseen harjoittelemassa kontakteja, keppejä, ja vauhdikkaita irtoamis harjoituksia. Oikein mukavasti meni. Laitanpa vielä penskasta jotain kuvia mitä on napsittu :)