Eilen matkasimme Ruutin ja Lillin kera tokoilemaan. Lilli oli intoa täynnä ja jopa edisti seuraamisessa, ohhohhooh! Reenit menivät muuten moitteettomasti mutta kerran Nynny meni maahan kun piti jäädä seisomaan, jospa tämä suuri moka annetaan hänelle tämän kerran anteeksi. Reenailimme myös eteentuloa luoksetulossa, toiveena että se sujuis lauantain epiksissä hieman paremmin kuin viimeksi kun jäin töllöttämään koiraa ja se jäi seisomaan...Hyppykin meni mukavasti. Ruutanan kanssa teimme monenlaista, opettelimme mm. ettei hihnassa saa ryysiä mihin sattuu sen jälkeen kun on sanottu esim. sivulle tai seuraa. "Keskustelimme" myös siitä että kun olen menossa hallin ovesta sisään minua ei saa salakalavasti vetää viereiseen pusikkoon. Ajoin myös naksua sisään katsekontaktissa ja sivulle tulossa. Ruu osasi tulla perusasentoon ja seurata muutaman askeleen, hänelle myös maistui ruoka ja hän tykkäsi leikkiä patukalla, loistavaa. Ehkä ton rötjäkkeenkin kanssa voisi taas joskus treenata lisää jotain.

Tänään sitten koplaan liittyi mukaan siskoni koiranulikka Viivi ja pidot senku "paranee". Ruuti oli innoissaan uudesta koirasta ja päätti alkaa nostamaan jalkaa pennun päälle ensitöikseen. Onneksi olemme salamannopeita koiraguruja ja pentu välttyi kultaiselta suihkulta. Ruuti sen sijaa sai suihkauksen ryttyiseen turpaansa meikäläisen vesipullosta. Me kun ei kauhean innostuneita olla tuosta sisälle merkkailusta. Lillikin päätti alkaa vahtimaan Viivin ruokapurkkia, neiti hokasi että talossa on joku alempiarvoinen paikalla niin toki voi alkaa vahtimaan sen toimintoja. Lillin itsetunto koki tänään jälleen kolauksen koska Ruuti päätti selättää sen ja sen jälkeen Lillin päivä onkin ollut ihan kökkö. Nyt nuo onneksi nukkuu läjässä tuossa joten meikäläinen voi taas päivittää blogia, jes. Huomenna me ollaan ehkä koko päivä ulkona että saavat rauhassa pissiä toistensa niskaan ym.

Ja vielä kuvia kauhukoplasta:

Lopuksi kopla teljettiin häkkiin etteivät ne jäisi hiekka- ja maakuormien alle. Kun piha on kun soramontuilla konsanaan niin tokihan sinne kannattaa ajaa lisää tavaraa kärrykaupalla. Vielä kun joku taikuri taikoisi tänne multaa mihin saataisiin ruoho kasvamaan niin olisi aika somaa ja nättiä.