Emma astutettiin tällä viikolla onnistuneesti kahteen kertaan Köpi aussiella. Kuukauden päästä mennään ultraan katsomaan onko pentuja tulossa. Mikäli joku blogini lukijoista on harrastuskoiraa vailla niin saa ottaa yhteyttä. Narttupennuille on jo useampi hyvä koti tiedossa (ja mikä parasta tutuille ihmisille Oulun alueelle), mutta mahdollisille urospennuille voisi olla vielä harrastava koti hakusessa.

riikkajabruno-normal.jpg

Emänä oma narttuni Emma (Patchcoat Unice). Emma on luustoltaan terve: A/A lonkat, 0/0 kyynäreet, polvet 0/0, silmät peilattu terveeksi useampaan kertaa (viimeksi v. 2014.) selkä kuvattu terveeksi. Uroksena Köpi (BH FI WT CH JK1 HK3 AD Ghosteye's Full of Action) Yhdistelmä koiranetissä http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI10920/11&ReknoI=FI11698/09 Myös Köpin terveystulokset on priimaa ja luonnekkin mielestäni mitä mahtavin.

Emma on luonteeltaan avoin jokapaikan höylä. Emman duuneihin kuuluu kotilalla paimennus, pk-haku ja aloittelemme kisauraa myös agilityssa. Emma treenaa myös nuoren handlerinsa kanssa Junior Handler-juttuja, rallytokoa, agia ja tokoa. Emma on kisannut paimennusta AHBA:n kisoissa ja näyttelyistä sillä on EH, vaikka onkin maailman kaunein ;)

emmamatch-normal.jpg

IMG_5815-normal.jpg

IMG_4103-normal.jpg

Köpi luonteeltaan avoin herrasmies. Oikein nauratti miten hyvin ne tulee Emman kanssa juttuun. Köpi on luonnetestattu 235p++ tuloksella. Köpi harrastaa pk-lajeja ja onkin käyttövalio hakuhommista ja JK1 on jäljeltä. Köpi kilpailee myös vetohiihdossa. Köpin porukan blogia voi tutkailla osoitteessa http://timo-r.blogspot.fi/

IMG_5421-normal.jpg

 

Pennut myydään vain harrastaviin koteihin. Molemmat vanhemmat ovat kotioloissa erittäin rauhallisia ja hyviä kotikoiria. Australianpaimenkoira on kuitenkin aktiivinen käyttörotu joten se ei sovi sohvaperunalle. Kasvattajalta saat apua ja treeniseuraa eri lajeihin esim. agility, toko, pk-lajit ja paimennus. Järjestämme myös joka vuosi Pikipaimenten leirejä 1-2kpl missä treenataan porukalla eri lajien parissa. Meillä on myös omia lampaita, joten voin auttaa ja opastaa koiran paimennuskoulutuksessa. Pennut valikoidaan luonne ominaisuuksien perusteella tuleviin koteihinsa. Lisätietoja yhdistelmästä voi kysellä sähköpostilla sanna.runtti(a)suomi24.fi