Pennut voivat hyvin ja ovatkin nyt aikamoisessa termiitti vaiheessa. Ja meno varmasti pahenee vielä ;) Kaikki pennut on kasvaneet hyvin ja muutenkin arki on sujunut mukavasti. Lilli vetää ruokaa kuin viimeistä päivää ja on ne pennutkin aikamoisia syömäreitä. Oman sydämeni on valloittanut aivan ihana Lalli-pentu. En kyllä millään malta antaa sitä kellekkään, tai ehkä on pakko mutta se menisi sitten hyvälle tutulleni ;)

Nettiyhteyteni on näköjään jälleen kerran niin huono että kuvien lisääminen ei koneella onnistu. Kyllä se muutenkin hankaloittaa kohtalaisen kivasti elämää että mokkula ei toimi ja laajakaistaa ei ole saatavana. Argh!

Lillillä on aika tylsää ja se kaipaisi jo kovasti äksöniä. Lillin kasvattaja Miimi ilmoittikin sekä Empun että Lillin paimennuskisoihin heinäkuun lopulle. Toivottavasti sitä ennen päästäis edes muutaman kerran duuniin. Meillä järjestettiin myös Patchcoat-päivät ja olipahan kivoja ausseja paimenessa ja meininki oli muutenkin sangen mukavaa ja leppoisaa. Paimennuksen lisäksi treenasimme agilitya Anna Kilpiän ohjauksessa.

Emppu on toiminut hyvin paimenessa. Sillä tietysti on surkea hakukaari mutta sen nyt ei tarvitse kummoinen aussien kilpailuissa ollakkaan. Emppu tekee kotona sen mitä tarvii ja on hauska veijari. Kokee selkeästi nyt itsensä tärkeäksi kun Lilli ei ole mukana kuvioissa. Emppu on harrastellut vähän myös agilitya ja tokoa. Kelly on puuhastellut vähän jotain mutta paimenessa se juoksi ojaan ja loukkasi ranteensa joten on ollut vähän vähemmällä aktiviteetilla. Jospa tuon huligaanin antaisi vaan kasvaa ja kehittyä ennen kuin mitään aletaan sen isommin tehdä. Toki voidaan tokoilla ja muuta semmoista pientä. Hakuakin tekisi mieli treenata taas joskus kun olisi aikaa. Kelly voisi olla myös haka jäljestämään, pitäisi varmaan kokeilla. Kesä vaan on niin kiireinen noiden paimennushässäköiden kanssa. Olisipa vuorokaudessa enemmän tunteja tai voisinpa nukkua vähemmillä yöunilla ;)

Nyt nokosille haavailemaan laajakaistasta ja toimivista nettiyhteyksistä.