On se kummaa kun järjestää illan istujaiset niin tulee paljon enemmän koiria kuin ihmisiä. Viikonloppuna meillä kyläili rotikka, lapinkoira, kaksi mäyräkoiraa, isovillakoira, italianvinttikoira, whippet, kaksi saksanseisojaa ja sitten vielä jaloissa pyöri omat koiruudetkin. Noh, hauskaa oli :) Einari oli hieman väsähtänyt kun oli vähän liikaa leikkikamuja. Itseä väsytti hieman se kun villakoiran penska päätti laittaa ranttaliksi klo. neljä yöllä ja huristeli pitkin taloa kovalla haukulla itseään säestäen. Ei ihan heti taida pentukuume meikäläisellä heräillä, vaikka onhan ne omat pennut aina semmosia lellikkejä että ne saa tehdä mitä lystää ja vieraiden koirat onkin sitten rasittavia hehee.

Ollaan myö treenattukkin. Tokoa ja agilitya molempien kanssa. Lillin treeneistä Jennin tekemä video: http://www.youtube.com/watch?v=V5mtpeu5VDE&feature=plcp&context=C3aa6456UDOEgsToPDskLFEPFMZZHKv1M1xa9NI-Mh  Olinpa aika tyytyväinen kun tehtiin nollarata hiton vaikealta radalta. Videolle tosin pääsi vain pätkiä koska Duke oli samoissa treeneissä niin kuvaaminen ja treenaaminen yhtäaikaa on jokseenkin haasteellista :)

Emma on tehnyt keppejä hyvällä menestyksellä. Harjoitellut rataharjoituksia n. 30cm korkella rimoilla. Tehnyt keinun osia ja semmosta hauskaa hubailua. Lauantaina Emma osallistuu mölliageihin miniluokkaan. Varasin Emmalle luustokuvat helmikuulle, samalla kuvataan Lillin selkä ja tutkitaan polvet. Saapahan sitten rauhassa harrastella kun tietää että koiruus on kunnossa myös luustoltaan.

Tokoiltukkin ollaan. Lillin kanssa puuhailtu vähän sitä sun tätä. Jos nyt saisi sen kokeeseen ilmoitettua tässä joskus. Sunnuntaina onneksi alkaa taas Elina Pelttarin vetämä tokoporukka niin pääsee tekemään paikallaoloja porukalla ym. Voittajan liikkeistä vielä ruutu ja kaukot on ihan kesken. Eikä kyllä olla paljon liikkeestä istumistakaan harjoiteltu. Ja muutenkin joka asiassa olisi viilattavaa, harmillisesti olen aika suurpiirteinen ihminen mikä ei ole tokoilussa kovin hyvä asia. Emma on harjoitellut noutoa ja noutikin hienosti tänään jopa metallikapulaa ja toi sen minulle eteen istuma-asennossa. En silti voi sanoa että nouto olisi ihan redi liike. Tehdään yleensä paljon toistoja, metallia haetutin 7 kertaa mutta tavallisella kapulalla ollaan tehty varmaan kolminkertainen määrä per treeni. Ja yksikseen ollaan treenattu, en tiedä onnistuisiko vielä yhtään häiriössä tämä homma. Välillä Emma haukkuu kun se lähtee nostamaan kapulaa ja välillä se unohtaa mitä olikaan tekemässä mutta pääasiassa se jaksaa työskennellä hyvin kun ollaan vain ihan kaksin. Jos olisin reipas treenaisin sen kanssa paljon muutakin. Tänään otimme jopa paikallaoloa, seuruuta ja maahanmenoja.

Kuvista kiitos Jennille!